RUL SOM DEN VERDENSKENDTE SKATER OG ENTREPRENØR RUNE GLIFBERG

SÅ KORT TRANSPORTTID SOM MULIGT

Jeg tager ofte bilen til Lufthavnen og så parkerer jeg altid i We Park You Fly. Her er der kort afstand til lufthavnsterminalen og så kan jeg lade bilen stå ved ’Valet parking’, hvor P-personalet sørger for at parkere min bil. Og det gode er, at jeg optjener point, når jeg parkerer. 

CHECK-IN

Når man flyver i dag, skal man som regel tjekke ind online. Men hos nogle af flyselskaberne kan man godt gå til check-in skranken – sådan helt old school. Og det elsker jeg, fordi man netop har den der personlige kontakt med personalet.

Det går ikke altid lige så hurtigt, som hvis jeg gjorde det hjemmefra. Men det er altid hyggeligt at få en sludder og et smil med på vejen.

EN HYGGELIGE PAUSE I LOUNGEN

I Security har jeg som regel en billet, der giver mig adgang til ’Fast track’ og så sparer jeg lidt tid der. Så plejer jeg at gå direkte til CPH Loungen – som jo også giver mig point.

Det er et rart sted , hvor man lige kan slappe lidt af og få en bid mad og en danskvand. Hvis jeg er i ekstra godt humør, får jeg mig en Gin & Tonic og så sidder jeg bare og ’chiller’ i en halv times tid. 

MOBILEN FORTÆLLER, HVORNÅR DER ER BOARDING

Flytavlerne i Lufthavnen behøver jeg ikke holde øje med længere for at finde ud af, hvornår jeg skal gå til gaten. Gennem CPH appen får jeg i stedet en boardingmeddelelse på min telefon, når flyet er klar. Måske tager jeg lige en kaffe to-go på vej til gaten.

Når man flyver lige så meget som mig, så optjener man mange points og så får man f.eks. også lov at boarde først. Så når jeg ankommer til gaten, kan jeg gå direkte til Priority boarding, vise kortet og gå direkte ombord.

Hurtigere og nemmere bliver det ikke. Jeg har … 7-9-13 … aldrig misset et fly i København.

  

OPTJEN OG BRUG POINT

Du optjener point på dine køb i Lufthavnen, på parkering og i CPH Loungen. Point, du kan bruge i Lufthavnens butikker og restauranter. Se hvordan i filmen her

UPGRADE AF KAFFE

Som medlem af Advantage får du en gratis opgradering af din købte kop kaffe i Lagkagehuset.

SÆRLIGE MEDLEMSTILBUD

Du får adgang til fordelagtige tilbud og rabatter, der kun gælder for dig som Advantage medlem.

 

Bliv medlem

Sprog:
Start Live Support